12 anholdt i mandagens politiaktion

af

I alt blev 12 personer anholdt i forbindelse med politiets aktioner mandag på Sjælland i sagen om det tredobbelte drab på Frederiksberg.

Som vi tidligere har skrevet, slog politiet blandt andet til mod rockergruppen Bandidos’ klubhuse i Holbæk og Vanløse samt flere andre adresser over hele Sjælland.

– Ved aktionens start var det Københavns Politis ønske at anholde 6 konkrete fokuspersoner. Disse er alle blevet anholdt, oplyser Vicepolitiinspektør Jens Møller Jensen, Københavns Politi.

De seks personer, som alle vil blive fremstillet i grundlovsforhør i dag, er mænd i alderen 22-32 år og fem af dem har, ifølge vicepolitiinspektøren, relation til Bandidos.

Fandt våben under ransagninger
Under dagens aktion anholdt politiet yderligere seks personer – 5 mænd og en kvinde, som sigtes for forskellige våbenlovsovertrædelser.

Ved aktionen er der på 2 forskellige adresser bl.a. fundet en riffel og et haglgevær (jagtgevær -red.), men ingen af disse har relationer til drabsefterforskningen, oplyser Københavns Politi. Det kan endnu ikke siges, om nogen af disse 6 anholdte vil blive fremstillet for særskilte våbenlovsovertrædelser.

Dagens ransagninger har derudover medført flere fund af effekter, der kan være af betydning for den videre efterforskning af sagen. Hvilke effekter der er tale om, ønsker politiet ikke at oplyse.