29-årig dømt for indbrud

af

Der gik nøjagtig 5 timer og 5 minutter fra en 29-årig mand i morges kl. 09.15 trådte ind af døren på Politigården i Odense for at melde sig selv i en indbrudsag, til han kl. 14.20 fik sin dom i Retten i Odense.

Politiet har ledt efter manden siden den 19. april, hvor han blevet genkendt på overvågningen i en privat villa i Odense, som han samme formiddag begik indbrud i og stjal en designlampe. Dagen før havde han forsøgt sig med indbrud i samme villa.

Med i sagen var også et indbrud begået natten til den 22. december sidste år, hvor han brød ind i en virksomhed i Odense og stjal en designlampe.

Anklager Camilla Slowik oplyser, at manden var prøveløsladt og havde en reststraf på ca. 6 måneders fængsel stående for samme type kriminalitet. Den samlede straf blev på fængsel i 1 år, som han skal afsone straks.

Manden har modtaget dommen og accepteret fængslingen.