Tre mænd anholdt i politiaktion mod pengeskabs- og rambuktyve

af

Politiets særlige Task Force Indbrud har sammen med Københavns Vestegns Politi i dag gennemført en aktion mod en gruppe personer, der mistænkes for at være gerningsmænd til en lang række indbrud af særlig grov karakter.

Aktionen fandt sted efter længere tids efterforskning og tre mænd i alderen 21 – 28 år blev anholdt på adresser i Roskilde og den københavnske vestegn.

De tre anholdte er danske statsborgere og har ikke rocker- eller bandetilknytning, oplyser politiet.

De anholdte sigtes blandt andet for pengeskabstyverier mod et firma i hvidovre den 25. marts og for på samme dato at have stjålet et pengeskab på et plejehjem i Køge, samt rambuktyveri mod 7-Eleven på Friheden S-Station i Hvidovre tre dage senere, hvor en bil blev kørt gennem facaden og et pengeskab stjålet. Desuden er de sigtet for den 31. marts at have kørt en bil gennem facaden og forsøgt at stjæle et pengeskab med indhold fra et firma på Stamholmen – ligeledes i Hvisovre og for indbrud og tyveri af pengeskab med indhold i et supermarked på Trekroner Centervej i Roskilde den 3. april.

Derudover sigtes nogle af de anholdte for indbrud i villaer og virksomheder i Rødovre, Hvidovre, Roskilde, Måløv, Solrød og Brøndby – hvor der i alle tilfælde er stjålet designermøbler.

TFI-leder: Tilfredsstillende
– Det er meget tilfredsstillende, at længere tids efterforskning har ført til, at vi i dag har kunnet anholde personerne og dermed få opklaret grove berigelsesforbrydelser, der ikke alene har medført tyveri af værdier, men også har medført, at der skete store skader i forbindelse med gennemførelse af forbrydelserne. Vi forventer, at efterforskningen vil føre til flere anholdelser, siger leder af TFI, politiinspektør Bent Isager-Nielsen.