Fodboldfans kom i slagsmål i Jomfru Ane Gade

af

En gruppe fodboldfans fra Brøndby kom i nat i slagsmål i Jomfru Ane Gade i Aalborg forud for søndagens kamp mellem AaB og Brøndby.

Balladen opstod kort efter klokken 2 da nogle tilrejste Brøndbyfans blev aggressive i forbindelse med en politiforretning i Jomfru Ane Gade. Under balladen blev der kastet med flasker mod politi og dørmænd.

– Situationen var så anspændt og voldelig at alt ledigt politipersonale i Nordjylland blev kaldt til stedet, ligesom der blev tilkaldt personale. Efter et par timer var der så meget ro i gaden, at politiet kunne forlade gaden, oplyser vagtchef hos Norjyllands Politi Michael Elkjær.

Fem personer – alle fra Sjælland – blev anholdt og fire af dem blev sigtet for ordensbekendtgørelsens § om voldelig optræden og en blev sigtet efter straffelovens § 119, ved at have udøvet vold mod en betjent, som han slog og sparkede.

Alle afhøres i løbet af dagen efterhånden som de bliver ædru og løslades herefter, oplyser politiet.