Faldt for netsvindel: 61-årig bedraget for 200.000 kroner

af

Arkivfoto: TBIT / Pixabay
En 61-årig mand fra Holbæk er blevet bedraget for 200.000 kroner i et klassisk internet svindel-nummer. Det skriver Holbaekonline.dk.

Den havde via internettet haft kontakt med en person, der udgav sig som værende en tyrkisk kvinde, der havde arvet 20 millioner engelske pund. ”Kvinden” havde bedt manden om at overføre diverse penge m.v., så hun kunne få arven udbetalt.

I alt overførte den 61-årige ca. 200.000 kroner men så aldrig sin del af “arven” – i stedet havde han mistet de mange penge.

Mandag eftermiddag blev politiet så kontaktet og bedrageriet anmeldt.

Men hos politiet er der ikke særligt opløftende ord, at hente; Sagerne er vanskelige at efterforske for politiet, da bedragerne typisk sidder langt fra Danmark og forsøger at snyde folk. Desværre lykkes bedragerierne i nogle tilfælde, præcist som mod den 61-årige.