Nu er Donald Trump alene – John Kasich har trukket sig

af

Donald Trump er nu alene tilbage i kampen om at blive sit partis  præsidentkandidat. Arkivfoto: Michael Vadon (CC BY-SA 2.0)
Donald Trump er nu alene tilbage i kampen om at blive sit partis præsidentkandidat. Arkivfoto: Michael Vadon (CC BY-SA 2.0)
Donald Trump har efterhånden fået frit spil i forsøget på at blive udnævnt til Det Republikanske Partis præsidentkandidat.

I går trak Ted Cruz sig fra valgkampen efter at have tabt i Ohio til Donald Trump. I dag meddelte John Kasich så, at han også trækker sig.

På sin hjemmeside takker John Kasich til sine tilhængere og skriver:

“Sammen, kæmpede vi det godes kamp og gjorde det på den rigtige måde. Jeres hengivendhed for vores kampagne baseret på vores fællles tro på at kunne løse vores lands udfordringer ved at samle folk og løfte dem op, vil for altid være i hjerterne hos min famliie og mig. Selvom vores kampagne slutter, er vores arbejde ikke overstået. Vi har brug for fortsat at styrke vores familier og fællesskaber for det er på den måde, vi kan styrke vores land.”

Med både Ted Cruz og John Kasich ude af kampen om at blive nomineret, så er det svært at se, hvordan Det Republikanske Parti kan undgå at nominere Donald Trump.