Mand angreb politifolk med en kæp

af

Politiet har anholdt en mand, som i nat bl.a. angreb politifolk og en politihund med en kæp i Risskov.

Det hele startede med, at en 47-årig mandlig hundelufter tilfældigt traf en mand og de hilste pænt på hinanden. Det skete ved halvet tiden i nat. Men kort efter kom manden tilbage og stak den 47-årige to gange i overkroppen med en pind og slog og sparkede ham flere gange.

Gerningsmanden forsvandt herefter fra stedet.

Politiet blev alarmeret og på gerningsstedet begyndte en hundepatrulje, at lede efter gerningsmanden, som blev truffet på Åkrog Strandvej i Risskov.

Gerningmanden angreb politifolkene og politihunden med den tidligere kæppen. Betjentene måtte bruge magt for at få gerningsmanden anholdt og han blev efterfølgende overført til skadestuen for behandling og senere løsladt.