Tvillinger laver Christophers hits

af

Christopher (billedet) får hjælp fra tvillingebrødrende  Frederik og Fridolin Nordsø. PRfoto: Warner Music.
Christopher (billedet) får hjælp fra tvillingebrødrende Frederik og Fridolin Nordsø. PRfoto: Warner Music.
Sangstjernen Christopher har de seneste år sunget sig til toppen af de danske hitlister, solgt tusindvis af plader og brændt sig ind i hjertet på et hobetal af teenagepiger. Men det er faktisk ikke altid Christopher selv, der står bag den musik, han fremfører. Det skriver Søndagsavisen.

Siden gennembrudspladen ’Told You So’ fra 2014, har tvillingebrødrene Frederik og Fridolin Nordsø nemlig stået for at producere den populære sangers plader. Selvom musikken har haft stor succes, har de det bedst med at gemme sig væk i deres studie midt i København.

– Det er ideelt. Det er det, der er meningen. Når vi laver en plade til Christopher, er der mange mennesker involveret, men det er ham, der er brandet og produktet. Derfor er det også ham, der skal have opmærksomheden, siger Frederik Nordsø, til Søndagsavisen.

Ham og hans bror har lavet musik til Outlandish, Burhan G, Fallulah, Agnes Obel og Snoop Dogg, ligesom de selv er den ene halvdel af bandet The William Blakes. Men de har en helt speciel kærlighed til Christopher.

– Christopher er min adhd-lillebror. Jeg kalder ham for ja-hatten, fordi han er så frisk på alt, at an nogle gange kan blive forvirret. Alt skal øves, og det kan der gå en del spildtid med, men det er også med til at udvikle musikken. Hans iver har nok givet os et par ekstra år at leve i, siger Frederik Nordsø.