Leder sendt hjem: Kamera fundet hos danske atleter

af

En leder fra det danske orienteringslandshold er blevet sendt hjem fra europamesterskaberne efter fund af et skjult kamera hos nogle af de danske atleters rum

Det danske orienteringslandshold deltager i disse dage i Europamesterskaberne i orienteringsløb i Tjekkiet.

Under opholdet blev der fundet et skjult kamera på nogle af atleternes rum.

“Omstændighederne omkring fundet har givet landsholdsledelsen en begrundet formodning om, at kameraet er placeret der af en af holdets egne ledere. Den pågældende leder er derfor med omgående virkning blevet sendt hjem fra mesterskaberne”, hedder det i en pressemeddelelse fra Dansk Orienterings-Forbund.

Endvidere hedder det, at “Alle på holdet er dybt berørt over situationen, men man har trods den rystende hændelse valgt at fuldføre deltagelsen ved EM. Der er dog ingen forventning om, at holdene vil præstere ved dagens afsluttende stafet”.

Dansk Orienterings-Forbund (DOF) har underrettet politiet og Danmarks Idræts-Forbund (DIF) om situationen.