Daniel Agger stopper i Brøndby

af

Efter to sæsoner tilbage hos de blå-gule, har Daniel Agger valgt at stoppe i Brøndby IF.

Agger ved endnu ikke hvad fremtiden bringer, og han vil nu bruge den kommende tid til at overveje sin fremtid. I aften står det dog helt klart hvad han skal, han skal nemlig spille med mod SønderjyskE på Brøndby Stadion.

Om sit stop i vestegnsklubben siger Daniel Agger til Brondby.com:

– Brøndby IF har fyldt meget i mit liv. Det var her, jeg blev “voksen” – både som fodboldspiller og som person. Jeg vil gerne sige tak for den venlighed og støtte, jeg altid har mødt i klubben og på stadion. Det vil jeg aldrig glemme.

– Jeg havde håbet, at jeg kunne slutte i klubben med at vinde trofæer. Det ærgrer mig, at det ikke lykkedes, fordi fodbold handler om at lave resultater og opnå noget. Men jeg må også kigge indad og sige, at jeg heller ikke selv har ramt mit topniveau – blandt andet på grund af de skader, jeg har kæmpet med.

– Brøndby IF er en speciel klub. Nu skal man i gang med en ny fase. Jeg håber meget på, at den igen om få år vil spille med om titler. Så vil jeg glæde mig sammen med klubbens fans, medarbejderne og de mange frivillige.

– Nu handler det om at vinde dagens kamp og slutte sæsonen med en sejr mod SønderjyskE. Forhåbentlig med mange fans på Brøndby Stadion. Efter den sidste kamp i turneringen vil jeg sætte mig sammen med familien og i løbet af et par uger finde ud af, om jeg skal fortsætte med at spille fodbold. Det er en svær beslutning – uanset om jeg stopper eller fortsætter.

Inden kampen i aften vil Daniel Agger kort før kickoff få overrakt blomster sammen med Riza Durmisi, Johan Elmander, Martin Ørnskov, Andreas Hansen og Malthe Johansen for deres tjeneste i den blågule trøje.