Politiet forlænger forbud mod adgang i Black Jackets lokaler

af

Københavns Vestegns Politi forlænger forbuddet med adgang til grupperingen Black Jackets lokaler i Albertslund på grund af bandekonflikt.

Politiet har netop forlænget forbuddet mod enhver adgang til adressen Værkstedsgården 9-11 1. sal i Albertslund. Det er forlængelse af forbud indført den 19. maj 2016.

Forlængelsen sker fordi København Vestegns Politi, på baggrund af konkrete efterretninger, fortsat vurderer, at lokalerne, der frem til 19. maj blev brugt af bandegrupperingen Black Jackets, risikerer at udgøre mål i en akut bandekonflikt. Der er ved beslutningen lagt vægt på, at der i samme ejendom opholder sig medarbejdere fra hjemmeplejen i Albertslund kommune.

Det forlængede forbud gælder fra i dag og til og med den 16. juni 2016.

Visitationszoner ikke forlænget
Fredag den 20. maj, blev der ligeledes indført visitationszoner i dele af Albertslund og Høje Taastrup. Disse visitationszoner bliver ikke forlænget, da det er politiets vurdering, at de har haft deres virkning. Politiet vil dog fortsat patruljere intensivt i områderne og vil fortage visitationer, hvor der er begrundet mistanke. Visitationszonerne kan genindføres med øjeblikkelig virkning, hvis grundlaget igen er tilstede.