Christiansen melder afbud til VM-Playoff

af

Landsholdets højreback, Mads Christensen, har mandag meldt afbud til herrelandsholdets kommende samling og VM-Playoff mod Østrig.

Mads Christiansen har gennem længere tid døjet med sin ankel, og det er også den, der nu er grunden til, at han i dag har meddelt landstræner Gudmundur Gudmundsson, at han ikke deltager på den kommende samling.

– Jeg har fået anklen skannet, og billederne viste, at der var nogle ting, der ikke var helet, som de skulle. Derfor lød anbefalingen, at jeg skulle have en blokade hurtigst muligt, og det kræver efterfølgende, at anklen får noget hvile, siger Mads Christiansen om baggrunden for afbuddet, der dog ikke kommer til at gribe ind i forhold til samlingerne i juli.

– Denne løsning skulle eliminere gener fremadrettet, og jeg er derfor klar til at deltage, når landsholdet møder ind i juli forud for den næste opgave, fortæller Christiansen.

Gudmundur Gudmundsson har valgt ikke at udtage en erstatning på højre back:

– Jeg udtager ikke andre spillere på højre back, så vi vil i stedet lave alternative opstillinger med den trup, der i forvejen er udtaget, siger landstræneren.