Sur udlejer smadrede sin lejers bil

af

Det var noget af et syn, der mødte en patrulje, da de søndag klokken 21.25 blev kaldt ud til et hærværk mod et køretøj, der holdt parkeret på Kalbyrisvej i Næstved. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Bilens bagruden var knust. Forruden var knust. Den ene siderude var knust. Antennen var brækket af. Der var buler omkring ruderne, og de forreste nummerplader var forsøgt fjernet. Endelig var der blodstænk rundt omkring på bilen, og tre meter væk blev der fundet en hammer.

Det viste sig, at stedets udlejer, var blevet så vred over, at lejerens kæreste parkerede i indkørslen, at han – også under påvirkning af alkohol – havde grebet til hammer og selvtægt.

Da patruljen konfronterede ham, erkendte han hærværket og erklærede sig villig til at betale erstatning. Han bliver nu sigtet for groft hærværk.