Fire personer varetægtsfængslet i narkosag

af

En 25-årig mand fra Ringsted blev onsdag ved Retten i Næstved varetægtsfængslet for sammen med tre andre på en adresse i Fjenneslev på Sjælland at have været i besiddelse af 1,8 kg amfetamin og 900 ecstasypiller med henblik på videreoverdragelse.

Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre.

Tre andre personer, herunder to kvinder, er sigtede i sagen. De blev varetægtsfængslet henholdsvis den 11. april, den 20. april og den 8. juni 2016.

– Retten i Næstved kom frem til, at der er en begrundet mistanke om, at den sigtede i sagen har gjort sig skyldig i den rejste sigtelse. Sagen efterforskes fortsat hos Københavns Politi, Task Force Øst, og det er derfor ikke muligt på nuværende tidspunkt at komme nærmere ind på detaljerne i sagen. Der er tale om besiddelse af en stor mængde narkotika, hvorfor der er rejst sigtelse efter straffelovens bestemmelse og ikke alene efter lov om euforiserende stoffer. Sagen betragtes som ganske alvorlig, udtaler anklagerfuldmægtig Anne Møller.

De fire personer er alle varetægtsfængslet frem til den 29. juni 2016, hvor Retten i Næstved vil blive anmodet om at tage stilling til, hvorvidt de fire fortsat skal være varetægtsfængslet.