Mor dømt: Dræbte sin 4 år gamle søn

af

En 27-årig kvinde blev i går ved retten i Århus idømt anbringelse på et psykiatrisk hospital for drabet på sin blot fire år gamle søn. Det skriver bt.dk.

Kvinden erkendt, at hun den 10. december sidste år lagde en pude over drengens hoved og klemte til og på trods af, at han skreg og bevægede sig, fortsatte hun med at kvæle ham.

– En eller anden stemme i mig sagde, at det var sådan, det skulle være, fortalte den 27-årige kvinde ifølge bt.dk om sin sindstilstand i minutterne op til drabet.

Efter drabet stak kvinden af fra hjemmet og efterlod sin døde søn i hans seng, mens kæresten sov i parrets seng, uvidende om den tragiske hændelse. Hun endte med at melde sig selv til politiet.

Ifølge Stiften.dk har kvinden i flere år kæmpet med psykisk problemer og tidligere forsøgt at taget livet af sin søn. Det skete, da han var blot 11 år gammel. Her forsøgte kvinden at drukne sin lille dreng. Kvinden opsøgte selv hjælp og drengen blev netværksanbragt hos hendes søster.

Men hendes mentale tilstand var på det seneste i bedring og drengen fik derfor lov til at være mere sammen med sin mor. Det endte fatalt.

Der er ikke sat nogen længstetid for anbringelsen.