Mand anholdt: Sigtet for at stikke sin ekskæreste og dræbe en mand

,

af

Den anholdte, Teodoro Bernal Nunez,  er sigtet for bl.a. drab, drabsforsøg, og kidnapning. Foto: Santa Ana PD.
Den anholdte, Teodoro Bernal Nunez, er sigtet for bl.a. drab, drabsforsøg, og kidnapning. Foto: Santa Ana PD.
En 38-årig mand er blevet anholdt for at have stukket sin ekskæreste i brystkassen og dræbt en anden mand i byen Santa Ana i Californien.

Omkring klokken 01.30 natten til lørdag lokal tid, modtog politiet en anmeldelse om et knivstikkeri og blev sendt til en adresse på South Oak Street. Et vidne oplyste, at en mand og en kvinde var blevet stukket ned og kvinden efterfølgende var blevet kidnappet af gerningsmanden.

Politiet fandt en 27-årig mand liggende bevidstløs på græsplænen foran hjemmet. Manden blev kort efter erklæret død af tilkaldt ambulancepersonale.

En politipatrulje i nabobyen Brea fik øje på den bil, som den formodede gerningsmand var kørende i og fik standset den. Bilens fører – en 38-årig mand – blev tilbageholdt og den knivstukne 38-årige kvinde, som var med i bilen, blev bragt til det lokale hospital med alvorlige stiksår.

Ifølge Santa Ana Police Department, var den anholdte og kvinden tidligere i et forhold, men et polititilhold forbød den anholdte i at have kontakt med kvinden.

Den formodede gerningsmand, Teodoro Bernal Nunez, er sigtet for bl.a. drab, drabsforsøg, kidnapning og overtrædelse af polititilholdet.