22-årig stukket i armen under røveri

af

En 22-årig mand blev lørdag morgen overfaldet ved Karolinelund i Aalborg og forsøgt frarøvet en taske.

Overfaldet skete ved 8-tiden, da den 22-årige kom gående ad Kanalstien på vej til træning. Her blev han antastet af to personer, der sagde “giv mig din taske”. Der opstod tumult og her blev den 22-årige slået flere gange i hovedet og på kroppen. Det Det lykkedes ikke de to gerningsmænd at få vristet tasken fra deres offer og på et fremmed sprog kaldte de så efter fire andre personer der stod i nærheden.

De nu seks gerningsmænd overfaldt igen den 22-årige og herunder blev forurettede tildelt flere slag og spark mod kroppen.

Under overfaldet så den 22-årige at den ene gerningsmand pludselig fremtog en lommekniv og forurettede blev stukket i højre overarm med kniven.

Herefter lykkedes det den 22-årige at komme fri af gerningsmændene og han løb derefter mod sin bopæl i nærheden, stadig medbringende sin taske.

Herefter tog han på skadestuen og blev behandlet for sine skader og måtte syes med seks sting i højre overarm.

Gerningsmanden der benyttede kniv beskrives som: Mand, ikke etnisk dansk, 180 cm, ukendt alder, rød cap, sort hætte trøje med hvid tekst, mørke træningsbukser.

De andre gerningsmænd er alle: ikke etnisk danske, ukendt alder. taler fremmed sprog internt. og 1 måske 2 af personerne var med hår som Dread Locks.

Politiet efterlyser vidner der har set overfaldet eller vidner der har set gruppen af gerningsmænd i området omkring gerningstidspunktet.

Vidner eller personer med oplysninger om overfaldet kan kontakte Nordjyllands politi på 114.