Tre udlændinge overfaldt 93-årig rolatorbruger

af

Lørdag eftermiddag blev en 93-årig gangbesværet kvinde med rolator udsat for røveri i Odense.

Kvinden kom klokken 15.15 gående ad Skt. Jørgens Gade og hun blev antastet af to mænd og en kvinde, som var kørende i en større mørk bil. De tre, der alle var af udenlandsk udseende og talte et fremmed sprog, kørte tæt hen til fortovskanten, hvor den 93 årige gik. En kvinde på bilens bagsæde, der beskrives som værende 40-45 år, med sort hår og midterskilning, greb fat i den 93-åriges håndled igennem bilens vindue og ville have fat i hendes guldarmbåndsur af mrk. “Skagen”.

Den 93-årige gjorde anskrig og forsøgte at vriste sig fri, hvorefter en mandlig forsædepassager, greb fat om det andet håndled og samtidig holdt hende for munden. Det lykkedes herefter kvinden på bagsædet at frarøve armbåndsuret.

Bilen kørte efterfølgende ad Skt. Jørgens gade mod Åsumvej. Ingen af gerningsmændene var på noget tidspunkt ude af bilen. Den 93 årige gik til sin bopæl i nærheden og kontaktede pårørende, som anmeldte røveriet til politiet.

Fyns Politi oplyser, at den 93-årige er stærkt chokeret over hændelsen, men har det efter omstændighederne godt.

Politiet hører gerne fra vidner der har set de tre røvere eller som er blevet antastet på lignende vis i de forløbne dage. Fyns Politi kan kontaktes på tlf. 114.