Forulykket motorcyklist ringede selv efter hjælp

af

Kort efter midnat natten til lørdag ringede en 39-årig mandlig motorcyklist til politiet og fortalte, at han var forulykket.

Motorcyklisten forklarede, at han lå på ryggen i noget buskads med mange smerter. Han mente, at han var forulykket på sin motorcykel, da han var på vej hjem fra Rønnede, men kunne ikke genkalde hvad der var sket forud, hvilken retning han var kørt eller hvor han præcist befandt sig. Han forsøgte at bevæge sig i retningen af vejen i nærheden af ham, men kort efter blev forbindelsen afbrudt og telefonen gik derefter på telefonsvarer.

Der blev straks sendt betjente og en hundepatrulje til Rønnede for at lede efter den forulykkede motorcyklist. Han blev fundet lænende sig ind over autoværnet på Faxevej.

Betjentene kunne konstatere, at motorcyklisten var kørt fra Faxe i retning mod Rønnede og af endnu uvisse årsager overså han, at vejen slog en kurve, hvorefter han kørte i rabatten og endte ude på marken.

Kort efter ankom ambulancen, hvor personalet oplyste at manden formentlig havde brud på bækken og/eller hofte, og de kørte ham derfor til Køge Sygehus.

Betjentene fandt efterfølgende ud af, at den 39-årige mand var frakendt førerretten og han vil derfor blive sigtet for kørsel i frakendelsestiden.