Hjemmeside udstiller igen politifolk

af

“Kender du forbryderne på disse billeder?” – sådan spørger en hjemmeside, der viser billeder af 21 politifolk – alle sammen folk, der ifølge hjemmesiden arbejder i Københavns Politis Task Force Pusherstreet.

Nogle af betjentene på billederne er benævnt med navn og/eller ID nummer. Men ikke alle.

Folkene bag siden, der kalder betjentene for “oste”, opfordre siden besøgende til at komme med oplysninger om de enkelte betjente.

Siden var lukke
Hjemmesiden var ellers lukket en kort overgang. Ifølge hjemmesiden selv skete det efter nogle store DDOS angreb, der også ramte mange andre sider på den delte server hvor siden var placeret. Dertil kom, ifølge siden, nogle misforståelser, da en eller flere ukendte personer rettede henvendelse til webhostingens support, og udgav sig for at være danske myndigheder.