Tragisk traktorulykke

af

En 40-årig mand er afgået ved døden efter en tragisk ulykke med en traktor.

Ulykken skete ved 19.30-tiden tirsdag aften på Havdalvej i Havndal.

– Bag på traktoren var der en læssegrab og i denne grab befandt sig en 40 årig mand. Af ukendte årsager faldt manden ud af grabben under kørsel og faldt ned på kørebanen, oplyser Vagtchef Karsten Højrup Kristensen fra Nordjyllands Politi.

Ambulance, læge, helikopter og politiet blev sendt til stedet.

Som følge af hans kvæstelser afgik han kort tid efter ved døden.

En bilinspektør har været på stedet og undersøgt traktoren og det er stadig uvist hvad der var grund til ulykken. Arbejdstilsynet er ligeledes underrettet om hændelsen men det er uklart om det drejer sig om en arbejdssituation.

Den 40 årige mand er fra lokal området og hans nærmeste pårørende er blevet underrettet.