Skolebus fuld af børn involveret i færdselsuheld

af

En skolebus med omkring 50 elever var torsdag morgen involveret i et færdselsuheld på Sandfeldvej da den var på vej til Uhre Skole.

Uheldet skete, da en 18-årig kvinde ikke overholdt sin ubetingede vigepligt og kørte ud foran bussen fra en sidevej.

Den 21-årige mandlige chauffør i bussen foretog en nødopbremsning for at undgå et sammenstød med personbilen, hvilket lykkedes, men i den forbindelse slog flere af børnene hovedet ind i sædet foran dem.

Flere af børnene fik mindre knubs i forbindelse med opbremsningen. De blev alle blevet tilset af en akutlæge i bussen og siden fragtet videre til Uhre Skole. Ingen af børnene har således fået alvorlige skader. Skoleledelsen på Uhre Skole har taget hånd om både børn og forældre, oplyser Midt- og Vestsjyllands Politi.