Politiet beder om hjælp i sag om rocker-drab: Blå Ikea-poser brugt til at bære liget væk i

af

Foto: Politiet.
Foto: Politiet.

Københavns Vestegns Politi beder nu om hjælp i forbindelse med efterforskningen af drabet på en 25-årig mand, som i går blev fundet i et grønt område ved Orchidevej i Albertslund.<!–more–>

Politiet vil gerne høre fra borgere, som har set mistænkelig adfærd ved Hedeparken 179 i Ballerup eller ved Orchidevej i Albertslund siden mandag den 29. august, så ret gerne henvendelse til politiet.

Blå IKEA-POSER
Særligt beder politiet borgere, der har set mistænkelige adfærd med blå IKEA-poser i de omtalte områder den sidste uge, om at henvende sig. Det kan være observationer af personer, der har båret tunge IKEA-poser på en mistænkelig måde eller på et usædvanligt tidspunkt af døgnet.

– Ud fra efterforskningen kan vi fastslå at der er blevet brugt IKEA-poser i forbindelse med transport af liget. Derfor hører vi gerne fra borgere der kan have set noget i den forbindelse, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby

Kan du hjælpe i denne sag, sidder København Vestegns Politi klar ved telefonerne på 43861448