Nu også visitationszone i Københavns nordvestkvarter

af

Visitationszonen i København NV. (Politiet)
Visitationszonen i København NV. (Politiet)

Først Odense, så Næstved og nu Københavns Nordvestkvarter. Den seneste tids skud og stikepisoder sætter deres spor og får politiet til at indføre visitationszoner.

Først indførte Fyns Politi visitationszone i en del af Odense og i går gjorde Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi dele af Næstved til visitationszone. I dag indførte Københavns Politi så visitationszone i en del af det københavnske nordvestkvarter.

Det er flere voldelige episoder, konfrontationer og utryghedsskabende adfærd i området – herunder senest et knivstikkeri i går på Frederikssundsvej ud for 128, der får Københavns Politi til at tage muligheden for at foretage visitationer af bl.a. personer og køretøjer.

Visitationszonen er indført fra i dag middag og gælder en uge frem.