Politiet indfører visitationszone i Farum

af

(Politiet)
(Politiet)

Nordsjællands Politi indfører visitationszone i store dele af Farum.

Det sker efter fordi politiet vurderer, at der er en potentiel risiko for, at der kan opstå yderligere voldelige konflikter oven på de aktuelle skyderier i byen.

Politiet har derfor et aktuelt behov for at kunne foretage besigtigelser og visitationer med henblik på at forebygge, at nogen foretager strafbare handlinger, som indebærer fare for personers liv, helbred eller velfærd.

– Vores førsteprioritet er at opretholde trygheden for borgerne, hvilket er den primære årsag til, at vi opretter visitationszonerne. Politiets erfaring fra lignende situationer viser, at midlertidige visitationszoner har neddroslet eventuelle konflikter i de berørte områder. Ulovlig våbenbesiddelse straffes hårdt, og vi håber derfor i dette tilfælde, at udsigten til en lang fængselsstraf kan få de involverede parter til at tænke sig grundigt om, oplyser chefpolitiinspektør i Nordsjællands politi, Magnus Andresen.

Visitationszone i Farum er afgrænset af Hillerødmotorvejen til Fiskebækbroen – Skovstien – Nordlige bred af Farum Sø til Farumgård -Søvej – Hestetangsvej til Lillevangsvej – Lillevangsvej – Regimentsvej til Vanddamsvej – Vanddamsvej – Trevangsvej – Høveltevej til Hillerødmotorvejen.