Trio varetægtsfængslet: Sigtet for pengetyverier fra supermarkeder

af

Omkring 305.000 kroner – det var udbyttet da en kvinde og to mænd, ifølge sigtelserne, stjal fra en række supermarkeder landet over.

De tre sigtede, en 26-årig kvinde og to mænd på henholdsvis 42 og 51 år, blev torsdag fremstillet grundlovsforhør ved Retten i Roskilde sigtet for ca. 70 tilfælde af tyveri af kontanter.

Trioen var mistænkt for de mange tyverier af penge fra supermarkeder, hvor de i fællesskab stjal kontanter fra ubemandede kasser, medens personalet i de bemandede kasser fik afledt opmærksomheden.

Siden marts og frem til ultimo oktober 2016 har politiet i flere politikredse efterforsket denne type tyveri fra kasseapparater, idet trioen er mistænkt for at have begået tyverierne i Nord-, Vest-, Midt- og Sydsjælland, på Fyn og Tåsinge samt i det sydøstlige Jylland.

Overvågningsmateriale i supermarkederne gjorde, at politiet i de berørte politikredse kunne kæde tyverierne sammen med de tre nu varetægtsfængslede, der blev anholdt onsdag dels på et tilholdssted i Hellerup, dels på en adresse i Valby i Københavns-området.

Alle tre blev varetægtsfængslet foreløbigt frem til den 15. december.