Våbenfund: Tre personer med tilknytning til Hells Angels fængslet

af

Et fuldgyldigt medlem af rockergruppen Hells Angels og to medlemmer af støttegruppen AK81 er lørdag blevet varetægtsfængslet, sigtet for brugstyveri og overtrædelse af straffelovens bestemmelser om ulovlige våben.

Mændene blev anholdt fredag aften efter, at Task Force Vest i samarbejde med Fyns Politi foretog ransagning af en adresse på Munkebjergvej i Odense. Her blev der fundet to skydevåben og en brugsstjålet bil.

– Det er anden gang i denne måned, at Task Force Vest og Fyns Politi beslaglægger skydevåben i stjålne biler i miljøet omkring Hells Angels. Det er vores vurdering, at såvel bilen og våbnene i denne sag skulle anvendes til et skyderi tilsvarende dem, vi har haft den seneste tid i Odense, hvor der er skudt fra stjålne biler, som efterfølgende er brændt af eller forsøgt brændt af. Vi er derfor yderst tilfredse med dagens fængslinger og beslaglæggelserne i sagen og er overbeviste om, at vi har forhindret endnu et skyderi på åben gade, siger vicepolitiinspektør Jens Langdal.

Grundlovsforhøret blev holdt bag lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning. Her valgte retten, at varetægtsfængsle de tre mænd frem til den 19. december.