Stadig ingen adgang til klubhuse for Hells Angels og Black Army

af

Hells Angels og Black Armys klubhuse i Odense vil også i de næste to uger være lukkede. Det besluttede Fyns Politi i dag.

Anholdelser og beslaglæggelse af våben fredag aften har understreget, at der fortsat verserer en voldelig konflikt mellem de to bander.

Hells Angels klubhus på Petermindesvej 20 og Black Armys klubhus på Nyborgvej 140 E i har nu været lukkede for adgang siden den 4. oktober. I dag har Fyns Politi besluttet at forlænge lukningen frem til den 14. december.

Begrundelsen for forlængelsen er den fortsatte konflikt mellem de to bander. Fredag i sidste uge blev et fuldgyldigt HA-medlem og to medlemmer af støttegruppen AK81 anholdt og varetægtsfængslet i forbindelse med en ransagning. Politiet fandt to skydevåben og en stjålet bil, som politiet er overbevist om skulle have været brugt til skyderi i den aktuelle bandekonflikt.

– Lukningen af klubhusene sker for at sikre trygheden for borgerne ved at minimere risikoen for skudepisoder ved bandernes faste tilholdssteder. Med beslaglæggelserne og anholdelserne i fredags er der desværre ingen tvivl om, at den voldelige konflikt mellem de to bander stadig er i fuld gang, siger vicepolitiinspektør Jens Langdal fra Fyns Politi.

Bandekonflikten betyder også, at der fortsat er oprettet visitationszone i den centrale del af Odense. Visitationszonen gælder frem til den 7. december 2016.