Mand tilbageholdt kvinde med vold og trusler – nu er han dømt

af

En 34-årig mand fra Fredericia blev i går i dømt 2,5 års fængsel for flere forhold – bl.a. grov vold.

Dommen faldt fredag ved Retten i Kolding og omhandlede en en række forhold, som han havde begået i perioden fra juni 2014 til december 2015.

– I alt var den 34-årige mand tiltalt for 15 forhold, hvoraf otte af forholdene omhandlede vold, og tre ud af dem var særdeles grove,’ fortæller senioranklager Helle Iversen fra Sydøstjyllands Politi og fortsætter:

– De øvrige forhold omhandlede trusler, hærværk, besiddelse af narko og tyveri.

Den 34-årige mand blev anholdt af Sydøstjyllands Politi den 13. december sidste år, efter de måtte skaffe sig adgang til den nu dømtes lejlighed, hvor han med vold og trusler tilbageholdt en 24-årig kvinde. Han har siden været varetægtsfængslet og er det fortsat efter dagens dom, hvor han blev idømt 2,5 års fængsel.

Den dømte har anket dommen.