Skoleelev iscenesatte sin egen bortførelse

af

En 14-årig skolelev fra byen Pune i Indien iscenesatte sin egen bortførelse i et forsøg på at få penge fra sine forældre. Det skriver Times of India.

Drengens far mødte op på den lokale politistation og fortalte, at familien havde modtaget en SMS på drengens storebrors mobiltelefon om, at drengen var blevet bortført og havde fået hugget en tommelfinger af. Bortørerne truede med, at hugge den anden tommelfinger af, hvis ikke forældrene betalte en løsesum på 150.000 Rupees, svarende til ca. 15.700 danske kroner.

Politiet gik straks i aktion og mens politiet forsøgte at spore mobiltelefonen, modtog broderen en ny sms. Her var løsesummen reduceret til 1.000 Rupees, eller ca. 105 danske kroner.

Den meget lavere løsesum gjorde politiet mistænksomme og mistanken faldt straks på drengen. Alligevel bad poltiiet forældrene om at overføre pengene via en betalinsapp. Samtidig lykkedes det at spore mobiltelefonen og sammen med den, den 14-årige dreng, som indrømmede at han selv havde iscenesat sin bortførelse.

Ifølge Times of India havde drengen brug for penge til at feste sammen med sine venner.