Bad ham skrue ned: 54-årig mand truede med at slå 38-årig ihjel

af

En 54-årig mand bliver her til morgen fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Aarhus efter han angiveligt truede en beboer i samme opgang med at slå ham ihjel.

Sagen startede, da en 38-årig mand i samme opgang som den 54-årige klokken 2.00 natten til i går henvendte sig hos den 54-årige, som spillede høj musik og bad ham om at skrue ned. Men i stedet for at efterkomme ønsket, slog den 54-årige to gange den 38-årige med knytnæve, hvilket fik den 38-årige til at gå hjem igen. Han anmeldte ikke volden.

Men klokken 07.40 ringede det på døren hos den 38-årige og udenfor stod den 54-årige mand med to køkkenknive og truede ham verbalt med at slå ham ihjel, samtidig med, at han lavede halshugningstegn hen over sin egen hals med de to knive, hvilket gjorde, at forurettede frygtede for sit liv.

Politiet anholdt klokken kl. 08.28 den 54-årige og da han skal være fremstillet i grundlovsforhør inden 24 timer, fremstilles han klokken 08.15 ved retten i Aarhus.