Beboere genhuses efter brand i ejendom

af

Beboerne i tre lejligheder skal genhuses efter en brand i en etageejendom på Odshøjvej i Viborg.

Branden brød ud onsdag eftermiddag i tagkonstruktionen i ejendommen og branden udviklede sundhedsskadelig røg. Derfor udsendte politiet en beredskabsmeddelelse og bad borgere i et område nord og vest for branden at søge indendøre.

Kort før klokkne 16 kunne Midt- og Vestsjyllands Politi oplyse, at branden var kommet under kontrol og røgudviklingen dæmpet. Røgen stiger opad og udgør derfor ikke længer en fare for de omkringboende, hvorfor den tidligere fare meddelelse afvarsles.

Politiet oplyser, at man forventer at efterslukningen vil fortsætte frem til ca. kl. 18.

Oddhøj vej er devlist afspærret mens brandvæsnet er på stedet og politiet opfordrer til, at man finder en alternativ rute.

Boligselskabet Viborg, der ejer ejendommen, sørger selv for at beboerne i tre lejligheder bliver genhuset.