Svensk Politi har ikke tilbageholdt chaufføren bag angreb

af

På et pressemøde sidst på eftermiddagen har det svenske Rigspoliti, sikkerhedspolitiet Säpo og det lokale Stockholms Politi briefet om hvad man ved på nuværende tidspunkt og hvordan man arbejder med sagen.

På pressemødet blev det oplyst, at man ikke på nuværende tidspunkt vil bekræfte antallet af døde eller tilskadekomne.

På pressemødet kom det også frem, at politiet ikke har tilbageholdt den eller de personer, som kørte lastbilen, da den kørte ned gennem Drottninggata og ind i varehuset Åhléns. Ingen personer er blevet anholdt.

Det svenske Rigspoliti har stillet sine ressourcer til rådighed for Stockholms Politi, herunder aktionsstyrker og helikoptere. Desuden er politi i hele Sverige sat i alarmberedskab og man har optrappet bevogtningen af udvalgte steder.

Opdateres….