Truede ansat på genbrugsplads med en sabel

af

Tirsdag eftermiddag ved 14.30-tiden modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse fra en 53-årig mandlig medarbejder på genbrugspladsen på Møllevej i Ringsted, der fortalte, at han var blevet truet på livet.

En mand havde fjernet nogle blankvåben fra en container. Det påtalte medarbejderen overfor manden, som så lagde nogle blankvåben tilbage. Men da medarbejderen bad manden om at lægge alt tilbage, truede manden medarbejderen med en sabel og kørte fra stedet i en bil medbringende nogle blankvåben.

Våbene blev dog afleveret inden politiets ankomst af en bekendt til manden, som blev identificeret som en 56-årig mand. Politiet kørte senere på eftermiddagen til mandens bopæl i Jystrup på Midtsjælland,. hvor han blev anholdt og sigtet for trusler på livet over for den 53-årige medarbejder på genbrugspladsen.

Den anholdte blev løsladt senere på aftenen efter afhøring til sagen, der senere vil blive afgjort i retten.