Anders forsvandt efter gallafest – nu er han fundet død

Arkivfoto: Rudi Hansen/Forsvarsgalleriet.dk


Den 20-årige Anders Rostbøll, der har været efter savnet siden natten til lørdag, blev søndag eftermiddag fundet druknet i Ringkøbing Fjord.

Den unge mand havde været til gallafest på gymnasiet og var derefter fortsat i byen i Ringkøbing, hvor han sidst var blevet set ved 2-tiden i Vester Strandgade ved diskoteket Shooters.

Han kom ikke hjem til en ven, som han havde aftalt at sove hos og da han heller ikke dukkede op på sin bopæl i Thorsted ved Ulfborg i løbet af lørdagen blev han efterlyst af politiet og en større eftersøgning med bl.a. hunde og helikoptere blev sat i gang.

Søndag eftermiddag klokken 14.40 blev den savnede 20-årige mand blev fundet druknet. Politiet oplyser, at det var en helikopter, der fik øje på manden i et lavvandet sivområde ved Vonå, der har sit udløb i den nordlige ende af Ringkøbing Fjord.

Manden blev bjærget, men redningsmandskabet på stedet kunne straks konstatere, at han var afgået ved døden. Mandens forældre har bekræftet, at der er tale om de 20-årige mand, der har været savnet siden natten til lørdag.

Hundepatruljer, helikoptere, Beredskabsstyrelsen og flere hundrede frivillige borgere har deltaget i eftersøgningen. Der er intet, der tyder på, at der skulle være foregået en forbrydelse, og politiet betragter hændelsen som en tragisk ulykke.