Politiet jagter denne mand for drabsforsøg og bankrøveri

Politiet efterlyser Mohamed Abdelkader Salem Al-Tamimi, som mistænkes for drabsforsøg og bankrøveri. (Politifoto)

Politiet har siden lørdag jagtet 29-årige Mohamed Abdelkader Salem Al-Tamimi, som politiet mistænker for at være gerningsmanden til et drabsforsøg lørdag aften på et ungt par og et bankrøveri mandag middag.

Nordsjællands Politi mistænker Mohamed Abdelkader Salem Al-Tamimi for at være den mand, som lørdag aften klokken 21.30 overfaldt et par på Cirkel K-tanken på Bistrupvej i Birkerød med en økse.

Nordsjællands Politi har udsendt følgende signalement af Mohamed Abdelkader Salem Al-Tamimi: Mand, 29 år, 176 cm høj, mellemøstlig af udseende, mørkt hår og mørkt kortklippet fuldskæg.

Mistænkes også for Bankrøveri
Drabsforsøget er ikke det eneste han mistænkes for. Midt- og Vestsjællands Politi mistænker ham nemlig for at være gerningsmanden til et røveri mod Danske Bank på Torvet i Ringsted i dag kort før klokken 12.30. Her blev bankpersonalet truet med en kniv til at udlevere kontanter, hvorefter røveren flygtede fra stedet i en grå Sølvgrå Hyundai Getz personbil, årgang 2003 med nummerplade: VJ57665

Midt- og Vestsjællands Politi har i forbindelse med efterlysningen efter bankrøveriet advaret folk mod selv at tage kontakt til den efterlyste men i stedet for opfordre til at observere mod ham og straks kontakte politiet via alarm tlf. 112 med oplysninger om, hvor den eftersøgte befinder sig.

This slideshow requires JavaScript.