Mand har skudt sig selv

af

Foto: Rigspolitiet
Tirsdag eftermiddag skød en mand sig selv, da politiet dukkede op på hans bopæl i St. Karleby ved Kirke Hyllinge i Hornsherred.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man kl. 12.02 blev kaldt ud til anmeldelse vedr. husspektakler på en adresse i St. Karleby mellem en mand og en kvinde. Da politiet ankom til stedet var manden i besiddelse af en pistol, som han affyrede mod sig selv med døden til følge.

Politiet oplyser, at der blev ydet førstehjælp på stedet, men mandens liv stod ikke til at redde.

Episoden efterforskes af Pollitiklagemyndighed
Fordi dødsfaldet fandt sted i forbindelse med politiets tilstedeværelse på adressen er Den Uafhængige Politiklagemyndighed blevet underrettet og efterforsker nu sagen.

Politiklagemyndigheden oplyser, at man kl. 13.37 i dag blev underrettet af Midt- og Vestsjællands Politi om episoden og at man på den baggrund straks har iværksat en nærmere undersøgelse af episoden og sendt efterforskere til stedet.

Politiklagemyndigheden behandler sagen efter bestemmelsen om “udrykningssager” i retsplejeloven og iværksætter efterforskning, når en person er afgået ved døden eller er kommet alvorligt til skade som følge af politiets indgriben, eller mens den pågældende var i politiets varetægt.

Hverkend Midt- og Vestsjællands Politi eller Politiklagemyndigheden har på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger i sagen.

Seneste opdatering kl. 16.31


Vis større kort