Yderligere to personer fundet omkommet i togulykke

af

Embed from Getty ImagesFyns Politi oplyser, at man har undersøgt det forulykkede og fundet yderligere to omkomne, så der i alt er fundet 8 dræbte i det forulykkede tog.

Politiet har natten igennem arbejdet med at undersøge det toget, der nu sammen med godstoget er rangeret ned på et afspærret baneterræn, hvor det er dækket af for indblik.

Som politiet oplyste i går, så foregik første del af undersøgelserne, mens toget holdt ude på Storebæltsbroen, hvor vejret onsdag var meget stormende. Samtidig var skaderne på toget så omfattende, at det var vanskeligt at trænge helt ind i det område, der er værst beskadiget, mens det holdt ude på broen.

Nu holder toget på et afskærmet område, hvor efterforskerne hele natten har arbejdet med at sikre spor – og politiet kan derfor nu med sikkerhed sige, at der ikke ligger flere personer i toget.

Ingen børn blandt de omkomne
De 8 omkomne er 3 mænd og 5 kvinder. Der er ingen børn blandt de omkomne.

Fyns Politi oplyser, at man er ret sikre på, hvem fire af de omkomne er. De øvrige arbejdes der stadig på få identificeret så hurtigt som muligt.

Identificeringen foregår ved hjælp af DNA og tandkort på grund af de meget voldsomme læsioner på de afdøde. Politiet har ikke yderligere informationer om det.

I går konstaterede politiet, at 8 personer var savnet. Det antal svarer til, de afdøde, der nu er fundet i toget og politiet har derfor i løbet af natten været i kontakt med de pårørende til de savnede.

Politiet arbejder af alle kræfter på at få endeligt identificeret de omkomne i løbet af i dag, så de pårørende kan få endelig vished om, hvad der er sket med deres kære.

Det telefonnummer som passagerer i toget og deres pårørende kunne ringe til, lukkes ned, da politiet nu har overblik over situationen. Man kan dog kontakte politiet på telefon 114, hvis man har brug for det.