Robert Mueller har afleveret sin Ruslands-undersøgelse

af

Robert Mueller. Arkivfoto: Peter J. Souza/The White House.

Særlig anklager Robert Mueller afleverede fredag aften dansk tid sin rapport om Ruslands-undersøgelsen til USAs justitsminister, William Barr.

Det har været Robert Muellers opgave, at undersøge hvilken rolle Rusland spillede under præsidentvalgkampen for tre år siden, og om der i den forbindelse har været begået lovovertrædelser af Donald Trump eller hans stab.

Hovedkonklusion offentliggøres
Indholdet af rapporten er ikke blevet offentliggjort og det er derfor ikke endnu uvist hvad Mueller har fundet ud af. Men hovedkonklusionerne fra rapporten ventes at blive offentliggjort, når de overbringes til Kongressen. Inden da vil justitsminister, William Barr læse Muellers rapport. Det forventes, at offentliggørelsen af hovedkonklusionerne vil ske i løbet af weekenden.