Seks mænd anholdt i nat – sigtes for flere indbrud

af

Seks rumænske mænd blev i nat anholdt og sigtet for en stribe indbrud begået i løbet af søndag aften og natten til mandag.

Anholdelserne skete efter en kort intens efterforskning.

– Vi sigter dem alle for en stribe indbrud, der er begået flere steder i politikredsen i går aftes og her i nat, siger lederen af politiets efterforskning, politikommissær Mikkel Brügmann.

Politiet kom på sporet af mændene, da der i går omkring kl. 21.00, var indbrud i to autoværksteder i Aalborg – ved det ene indbrud blev der brugsstjålet en hvid personbil af mærket BMW.

Herefter skete striben af indbrud.

Kl. 23.03 blev der anmeldt indbrud i Elgiganten i Hjørring, hvor politiet endnu ikke har overblik over eventuelle tyvekoster.

Kl. 23.30 blev der anmeldt indbrud i autoværksted i Vrå, hvor politiet endnu ikke har overblik over eventuelle tyvekoster.

Kl. 23.45 blev der anmeldt indbrud i Købmandsgården i Brønderslev. Her blev stjålet kontanter, skrabelodder og slik.

Kl. 00.36 blev der anmeldt indbrud i skobutik i Hune. Her blev stjålet kontanter, strømper og sko.

Kort efter det sidste indbrud, cirka kl. 00.50, blev den brugsstjålne bil kortvarigt eftersat omkring Pandrup af politiets runderende patruljekøretøjer.

– Da den brugsstjålne bil blev bragt til standsning af vores patruljer, løb personerne fra bilen, men blev anholdt i nærområdet ved brug af tjenestehund, siger politikommissær Mikkel Brügmann.

Politikommissæren tilføjer, at det ikke kan udelukke, at der i løbet af dagen og den kommende tid vil komme flere anmeldelser og indbruds-forhold til, når efterforskningen skrider frem.

De seks anholdte mænd er i alderen 18 – 27 år, og de bliver fremstillet i grundlovsforhør i dag og her vil politiet begære dørene lukket af hensyn til efterforskningen.