Smart finte: Kristendemokraternes es bliver ny formand – midlertidigt

af

Isabella Arendt er nu fungerende formand i KD. Foto: Kristendemokraterne.
Hun slog igennem med et brag på TV samme aften som statsminister Lars Løkke Rasmussen havde udskrevet valget – nu er Isabella Arendt sat i spidsen for Kristendemokraterne i resten af valgkampen.

Isabella Arendt, politisk næstformand for KD og spidskandidat til Folketingsvalget i Østjyllands Storkreds, blev sat ind som vikar ved partilederrunden i TV2 efter partiets formand Stig Grenov havde gennemført partilederunden på DR1 kort forinden, men meldte sig syg til TV2.

Isabella Arendt kom godt ud, var velforberedt og brændte igennem på fjernsynet. Nu bliver det så hende, der skal tegne partiet ud ad til, efter Stig Grenov har taget en måneds orlov.

Begrundelsen for orloven er “stressrelaterede symptomer grundet mange års dobbeltarbejde”, som det hedder i et opslag på partiets Facebook-side. Beslutningen støttes af enigt forretningsudvalg i partiet.

Med Stig Grenovs orlov er Isabella Arendt fungerende fungerende formand i KD. Om sin nye midlertidige post siger hun:

– Vi er et hold, vi er et vi-parti. Og grunden til, at jeg kan tage over på den her post med ro i maven – er, at jeg ved, at jeg ikke står her alene. Det er KD’s største styrke.

Selvom Stig Grenov altså har taget orlov, er det ikke slut for ham i valgkampen. Han vil nemlig fortsætte sin valgkamp i Københavns Storkreds.