Politiet skyder mand i Malmø

af

Svensk politi har skudt en mand under en aktion på centralstationen i Malmø mandag formiddag.

En større politiaktion er igang på centralstationen i Malmø. En mand er skudt, lyder det fra det svenske politi.

Politiet fik en anmeldelse om, at der var en mand på centralstationen, som optrådte truende. Da politiet ankommer til stedet, opstår der en situation, hvor politiet er tvunget til at skyde mod manden. Manden blev efterfølgende taget i politiets varetægt og med ambulance bragt til et sygehus.

Bomberyddere er blevet tilkaldt for at undersøge centralstationen nærmere.

Politiets aktion har indvirkning på togtrafikken. DSB oplyser således, at togene holder stille mellem CPH Lufthavn og Malmö C. I stedet er der indsat togbusser, som kører i pendulfart mellem CPH Lufthavn og Hyllie St.