Medier: Dansk golfstjerne anholdt i lufthavn efter upassende opførsel i fly

af

Embed from Getty Images
Den danske golfstjerne Thorbjørn Olesen blev mandag anholdt af politiet, da han landede i Heathrow Lufthavn, mistænkt for bl.a. at have forulempet en kvindelig passager i flyet. Det skriver flere britiske medier, her i blandt The Sun og Daily Mail.

Ifølge de to medier rejste Thorbjørn Olesen fra USA til Storbritanien med fly sammen med kollegaen og vennen Ian Poulter. på flyet begyndte Thorbjørn Olesen at opføre sig upassende, og råbte bl.a. af andre passagerer og personalet, så vennen måtte lægge sig i mellem. Men da Ial Poulter senere lagde sig til at sove, fortsatte danskeren sin upassende opførsel, og det var her han angiveligt skal have forulumpet et kvindelig passager mens hun sov. Den danske golfspiller skal ifølge medierne også have tisset i flyets mellemgang.

Da flyet landede i Heathrow Lufthavn stod politiet klar til at anholde danskeren.

Ifølge Daily Mail blev “en 29-årig mand” anholdt for “mistanke om et seksuelt overgreb, beruselse ombord på et fly og for ikke, at have lyttet til kabinepersonalets anvisninger”. Thorbjørn Olesen er netop 29 år.

365nyheder.dk har, endnu uden held, forsøgt at få en kommentar fra Thorbjørn Olesens manager Rory Flanagan.