58-årig død efter at være blevet ramt af en bil

af

Tirsdag formiddag blev en mand fundet død på Ringvej i Nordborg – obduktionen viser, at han er blevet ramt af en bil.

Den 58-årige er formodentlig blevet ramt af bilens sidespejl. Slaget har givet den 58-årige hovedskader, som han er død af i løbet af meget kort tid.

Den bil, der har ramt manden beskrives om en grålig ældre SUV-lignende bil på størrelse med en Suzuki Grand Vitara. Den blev ført af en yngre mand, formodentlig mellem 25 og 30 år gammel, lys i huden og muligvis iført en hvid T-shirt.

Syd- og Sønderjyllands Politi vil gerne i kontakt med alle, der mener at vide, hvor bilen er eller hvem, føreren kan være. Hvis man samme dag har set en lignende bil i området, vil politiet også gerne høre om det. Man kan ring på telefon 114 til politiets servicecenter.