21-årig sigtet for knivdrab

af

En 21-årig mand fra Nærum blev klokken 03.30 natten til fredag anholdt og sigtet for drab. Yderligere tre mænd er anholdt til sagen. Det oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Den 21-årige er mistænkt for at stå bag et knivstikkeri, som medførte, at en 23-årig mand fra Birkerød torsdag aften afgik ved døden. Knivstikkeriet skete i nærheden af Rema 1000 på Birkerød Parkvej, og den knivstukne mand blev fundet ud for Birkerød Skole.

Nordsjællands Politi modtog anmeldelsen klokken 19.23 torsdag aften og kunne klokken 03.30 anholde den 21-årige. Anholdelsen foregik uden dramatik på en adresse i Birkerød.

De tre øvrige anholdte er alle mænd på henholdsvis 18, 20 og 27 år, som mistænkes for at have relation til sagen. Den 18- og den 20-årige er fra Birkerød, mens den 27-årige er fra Ballerup.

Politikommissær Henrik Gunst, leder af afdelingen for organiseret kriminalitet i Nordsjællands Politi, oplyser, at anholdelserne skete på baggrund af oplysninger, som kom frem under politiets efterforskning.

– Vi har en formodning om, at motivet skal findes i et internt opgør i det kriminelle miljø, siger Henrik Gunst og tilføjer, at den dræbte og de anholdte ikke har banderelationer.

Det forventes, at de anholdte fremstilles i grundlovsforhør senere i dag, fredag. Nordsjællands Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger til sagen.