Købte narko i frisørsalon

af

Modelfoto: Renee Olmsted fra Pixabay

Specialpatruljen fra Østjyllands Politi var i går på besøg i en frisørsalon i Odder.

Her observerede patruljen bl.a. to mænd, der kom ind i frisørsalonen og satte sig i frisørstolen, for kort derefter at gå ud af butikken uden at modtage behandling.

Da de to mænd forlod butikken, kom en personbil til stedet, og de to mænd talte med føreren. De lavede en udveksling, gav hinanden en krammer, og de to mænd forlod stedet, mens føreren af bilen gik ind i butikken. Patruljen tog efterfølgende kontakt til mændene, der var til fods.

På den ene, en 21-årig mand fra Odder, fandt de en mindre mængde kokain, og han blev derfor sigtet for besiddelse af narko.

Specialpatruljen henvendte sig herefter i frisørsalonen og foretog en visitation af den formodede sælger, som var en 25-årig mand fra Odder. På den 25-årige fandt de flere salgsposer med kokain og ved efterfølgende ransagning af hans bopæl, fandt man yderligere en mængde kokain.

Den 25-årige blev anholdt og sigtet for salg af narkotika.