Fraråder rejser til flere regioner i Norditalien

,

af

Billede af Michael Gaida fra Pixabay

Conoravirus-udbruddet i det nordlige Italien får nu Udenrigsministeriet til at fraråde nu alle ikke-nødvendige rejser til flere regioner i området.

– Vi fraråder alle ikke-nødvendige rejser til regionerne Emilia-Romagna, Lombardiet, Piemonte og Veneto ud fra et forsigtighedsprincip, da der er en stor stigning i antallet af smittede med coronavirus, skriver ministeriet i sin rejsevejledning, der blev opdateret mandag aften.

Ifølge Udenrigsministeriet bør man overveje, om det er nødvendigt at rejse nu, hvis man allerede har planlagt at rejse til de nævnte regionen.

Ministeriet opfordrer danskere, som allerede opholder sig i området til at være ekstra opmærksom på at følge Sundhedsstyrelsens råd for at mindske risikoen for at blive smittet og altid følge de italienske myndigheders anvisninger.

Resten af Italien
For rejser til resten af Italien anbefaler Udenrigsministeriet, at man bør være ekstra opmærksom som følge af lokale smitteudbrud med en ny type coronavirus og holde sig opdateret om udviklingen via de lokale myndigheder, nyhedsmedierne og sit rejsebureau.