14-årig anholdt efter trusler med kniv

af

En 14-årig dreng blev tirsdag aften anholdt efter trusler med en kniv.

Østjyllands Politi oplyser, at man klokken 22 modtog en anmeldelse om , at en ung mand havde trukket en kniv og truet en 14-årig dreng efter et skænderi på gaden på Grenåvej i Skødstrup. Efter at have sparket den 14-årige i siden, steg gerningsmanden på en bus mod Aarhus.

En patrulje kørte efter bussen, og dirigerede den ind til siden lidt længere fremme på Grenåvej. Inde i bussen sad en 14-årig dreng, som betjentene mistænkte for at være gerningsmanden. Han blev anholdt og visiteret og blev fundet i besiddelse af en lille urtekniv og en bushammer.

De sociale myndigheder og drengens forældre blev orienteret, og det skal nu vurderes, om drengen skal for Ungdomskriminalitetsnævnet.

De to 14-årige kendte hinanden i forvejen. Ham, der blev sparket, kom umiddelbart ikke noget til.