Cirkusrevyen aflyser årets forestilling

af

Holdet bag Cirkusrevyen på Bakken havde håbet til det sidste, men nan har nu måttet se i øjnene, at man må aflyse helt.

Længe var det planen, at udskyde premieren, men det står nu klart, at corona-situationen gør, at der ikke bliver spillet revy i år.

På Cirkusrevyens hjemmeside kan man læse:

“Det er med tungt hjerte, at vi må meddele, at Cirkusrevyen 2020 er aflyst.

Cirkusrevyens gæsters sikkerhed er vores første prioritet, og selvom vi havde sat alle sejl til at årets revy skulle være den store fejring af Ulf Pilgaard, efterlader den nuværende coronakrise, den igangværende politiske konflikt mellem vores lokale kommuner og de nyeste retningslinjer for afholdelse af teaterforestillinger os desværre med intet andet valg end at aflyse årets revy.”

Årets forstilling skulle også have dannet rammen om Ulf Pilgaards fyrretyvende og sidste sæson i teltet, men Cirkusrevyen oplyser mandag morgen, at det i stedet bliver til næste år, at den populære revykunstner og publikum siger farvel til hinanden.

Cirkusrevyen oplyser, at hvis man har billetter til i pr, bliver billetterne automatisk flyttet til en ny dato i 2021. Som udgangspunkt vil man få samme ugedag og tidspunkt, som man havde bestilt eller flyttet til, og man behøver derfor ikke at foretage sig noget.