Mand anholdt: Hostede kvinde i ansigtet

af

Tirsdag eftermiddag kort før klokken 15 modtog Østjyllands Politi anmeldelse om, at en 29-årig mand ved Immervad i Aarhus havde hostet en kvinde i ansigtet og truet med, at han havde corona. En patrulje kørte hurtigt til stedet, hvor de mødte den 26-årige kvinde og dennes veninde, mens en anden patrulje anholdt den 29-årige.

Den 26-årige kvinde forklarede, at hun og veninden var kommet gående ad Badstuegade, da de så den 29-årige sidde på en pæl. DA de nærmede sig manden rejste han sig og gik lige imod dem. De to kvinder forsøgte at gå i en bue uden om ham, men han kom hurtigt hen til dem og med en afstand på 30-40 cm hostede han den 26-årige tre gange i ansigtet og råbte ”jeg har corona” og ”luder”.

Manden gik videre og de to kvinder fulgte efter ham og ringede efter politiet, der kort efter ankom og anholdt manden. Den 29-årige blev sigtet for trusler på livet. Han er efterfølgende testet negativ for covid-19/coronavirus.